Kwiek Kastje Huren


Uw kast

Uw kast is een stellingkast van 1.80 m hoog en 90 cm breed. U heeft 5 legplanken van 90x40 cm om gezellig in te richten met uw spulletjes.

U krijgt van ons voorgedrukte etiketten, waarop u zelf de door u gewenste prijs kunt invullen. Wanneer u kleding aanbiedt, dan dient u er rekening mee te houden, dat er twee planken uit uw kast verwijderd worden en dat er een kledingstok wordt geplaatst. Uw kleding moet met hangers aangeleverd worden. U kunt normaal gesproken een inhoud van 8 dozen van 60x60x70 plaatsen, maar als u de kledingstok gebruikt zijn dat 6 dozen. Heeft u alleen kleding, huur dan een kledingrek.

Het maximaal aantal dozen wat onder onze afhaalservice valt is 8 stuks. Wanneer u geen tijd heeft om uw artikelen te brengen of halen, dan bieden wij u onze Kwiekmobiel aan. Voor een bedrag van 10,00 extra, komt onze chauffeur de door u geprijsde artikelen thuis afhalen. Voor dit bedrag worden uw dozen ook weer thuisgebracht. Wij richten uw kast in, kortom, u heeft er geen omkijken naar.